La propera Pilota d'Or, que al gener entregarà la FIFA al costat de la revista francesa France Football al millor jugador del 2015, té ja la llista de candidats, entre els quals apareixen setze jugadors de la lliga espanyola. D'aquests futbolistes, set són del Barça, set del Reial Madrid i dos de l'Atlètic de Madrid, a més de Carlos Bacca (Sevilla), ara al Milan, i Giovani dos Santos (Vila-real), als Estats Units.

A la llista d'aspirants consten set barcelonistes, campions de Lliga, Copa i Lliga de Campions: Messi, Mascherano, Iniesta, Rakitic, Neymar i Luis Suárez, a més del porter xilè Claudio Bravo, a qui la UEFA no considera campió d'Europa. Aquesta situació de Bravo també afecta altres barcelonistes, que com el xilè l'any passat no van jugar ni un sol minut a la Lliga de Campions: Douglas Pereira, Thomas Vermaelen i Jordi Masip. Per part madridista, apareix el que serà Bota d'Or, Cristiano Ronaldo, i sis companys seus: Bale, Benzema, Sergio Ramos, Modric, James i Kroos. A la llista també hi ha dos atlètics seleccionats, com són Antoine Griezman i l'exdavanter del Porto, ara al Manzanares, el colombià Jackson Martínez.

En la relació de candidats també hi ha jugadors que el curs passat van ser a Espanya i que en aquesta temporada han canviat d'equip, com Giovanni dos Santos, ex del Vila-real, que ara juga al Galaxy de Los Angeles, o Carlos Bacca, ariet del Sevilla , que ara milita al Milan, a més de l'argentí Otamendi, excentral del València, ara jugador del Manchester City.

La Pilota d'Or es lliurarà el proper 11 de gener a Zuric (Suïssa). A mitjans de desembre, els organitzadors faran la primera selecció, fins a deixar només 23 aspirants.