L'Olot confia aconseguir la victòria en el partit que l'ha d'enfrontar aquesta tarda (17:00) al Sabadell, després que encara no hagi aconseguit sumar els tres punts d'una tacada aquesta temporada. Els olotins, que comencen a notar la pressió d'ocupar la darrera plaça a la competició, esperen que, aquest cop sí, la victòria i els punts es quedin a Olot.

Davant seu, un Sabadell renovat després del seu descens de Segona Divisió A, que ocupa la desena posició amb un equip molt jove. Els visitants han aconseguit formar un grup ràpid i ofensiu, com bé va tastar l'Hospitalet la passada jornada (3-0). A més del bloc, també destaquen noms a l'equip, ja que el tècnic, Miguel Álvarez, ha aconseguit reunir jugadors com Cortell, Osado, Pirulo, Batanero o Agustín Fernández a l'equip. Aforntunadment pels garrotxins els vallesans tindran la baixa d'un dels seus jugadors més destacats, Pol Roigé.

La manca de gol és l'aspecte més preocupant del conjunt que dirigeix Antonio Rodríguez, Rodri. En les sis jornades de Lliga que s'han disputat els garrotxins només han aconseguit marcar dos gols (el primer en la derrota 1-2 davant l'Alcoià, obra de Gato; mentre que el segon va valer el primer punt, 1-1 contra el Lleida, marcat per Uri).

Per contrarestar aquesta mancança s'haurà d'exigir que doni un pas endavant el fitxatge estrella d'aquest estiu, l'exLlagostera Alberto Perea, mentre que també s'espera el rendiment que pugui donar Dieguito a la punta d'atac.

Abans d'iniciar-se el partit es retrà homenatge a les patinadores del CPA Olot, que van obtenir el seu novè títol Mundial.