El davanter de l'Espanyol Gerard Moreno estarà al voltant d'un mes de baixa a causa d'un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra, després de les proves mèdiques a les quals el futbolista es va sotmetre ahir al migdia, segons va informar l'entitat blanc-i-blava.

Els metges realitzaran avui nous exàmens complementaris per afinar el diagnòstic, encara que no es preveuen grans canvis en les seves conclusions. El jugador va haver de ser substituït dissabte en el partit contra l'Sporting a Cornellà. De fet, el davanter espanyolista havia substituït feia poc a l'equatorià Felipe Caicedo. L'entrenador, Sergio González, ja va advertir de què es tractava d'un problema important i es lamentava en sala de premsa de la mala sort que té l'equip amb les lesions. A més, Sergio, es mostrava contrariat amb la lesió perquè perd un dels referents en atac i es queda només amb Caicedo i Marco Asensio com a puntal a la davantera de l'equip perico. L'aturada per seleccions però dóna un cert aire al preparador blanc-i-blau ja que al menys no es perdrà tants partits com pensava.

Gerard Moreno iniciarà de manera immediata la feina de recuperació. En principi, l'ariet es perdrà els partits contra el Betis, el Rayo Vallecano i el Granada, tres rivals que haurien a priori assequibles pel conjunt perico. Amb tot, s'espera que Gerard Moreno reaparegui, si la seva evolució és correcta, davant l'Athletic de Bilbao, a principis de novembre.

Els bascos estan en plena forma i amb la moral pels núvols després de guanyar el València aquesta jornada per 3 a 1.