Anna Carbó se sotmetrà el proper dimecres 14 d'octubre a una artroscòpia al genoll per resoldre un problema al cartílag que tants maldecaps li ha donat en aquest inici de temporada. La jugadora de l'Spar Citylift Girona ja s'ha perdut la Supercopa d'Espanya i les tres primeres jornades de Lliga Femenina, i per davant ja sap que tindrà un període de recuperació d'entre quatre i sis setmanes. El mateix dia que ella passarà per la sala d'operacions, les seves companyes debutaran a Rússia, a la pista de l'Orenburg de Roberto Íñiguez, a l'Eurolliga.

La intervenció anirà a càrrec del doctor Llop i es farà a Barcelona, a l'espera que no surtin complicacions imprevistes que facin allargar el temps de baixa. Anna Carbó és una de les tres úniques supervivents de la plantilla de l'Uni que es va proclamar campiona de Lliga l'any passat, al costat de Noemí Jordana i Kuktiene. És, a més a més, tota una institució a Fontajau, on fa vuit temporades que juga i hi va viure l'ascens a l'elit, la consolidació i l'històric títol del curs passat.

D'altra banda, la pivot Lina Pikciute, que dimecres no va poder acabar el partit contra el Campus Promete per culpa d'un cop, no tindrà problemes per jugar demà a Zamora. Ahir va fer sessió de fisioteràpia i estava preparada per tornar a competir. L'equip jugarà 7 partits en les properes tres setmanes i mitja.