El pilot espanyol Carlos Sainz (Toro Rosso), accidentat en el tercer i últim entrenament lliure del Gran Premi de Rússia de fórmula 1, ha abandonat l'hospital de Sochi en el que ha estat ingressat per realitzar-se a proves mèdiques.

"Ja estic fora, moltes gràcies a l'hospital de Sochi i als comissaris del circuit per fer-ho tot més fàcil", ha dit el propi pilot al seu perfil de Twitter, en què també ha publicat una foto amb l'equip mèdic de l'hospital.

La seva escuderia ha explicat aquesta tarda que "després d'arribar a l'Hospital 4 de la ciutat russa, Carlos Sainz, que mai va perdre la consciència, ha estat sotmès a un examen mèdic, inclòs un escàner complet" del seu cos que ha mostrat que "no té lesions" .

A més, en unes declaracions facilitades per Toro Rosso, Sainz ha assegurat que està "totalment a punt" i que intentarà córrer demà, tot i que encara té uns petits dolors a l'esquena i el coll.

El pilot de 21 anys, fill del doble campió mundial de ral·lis d'idèntic nom i que debuta aquest any a la Fórmula 1, explica que espera despertar aquest diumenge "en bona forma" per intentar córrer, ja que aquesta és la seva intenció inicial, "encara que hem de ser cautelosos", avisa.

"Com podeu veure, estic bé. La meva esquena i el meu coll estan una mica adolorits des de l'accident, però jo estic totalment preparat", explica Sainz, que ha estat conscient en tot moment i ha intentat comunicar-se amb el seu equip per la ràdio després de l'accident, però aquesta no funcionava, "el que ha pogut generar moments de por".

Finalment, el pilot ha agraït "a tothom" el seu suport després que ha passat. "És realment agradable rebre tots els vostres missatges en un moment com aquest i espero veure-us a tots demà per aquí", conclou Sainz.