El Peralada va tornar a caure derrotat, aquesta jornada davant el Sabadell B, i segueix sent cuer a la categoria i sense conèixer la victòria.

El partit del conjunt entrenat per Arnau Sala no va començar bé ja que Manel, autor dels quatre gols arlequinats, va avançar el Sabadell B al minut 5. El Peralada va tenir ocasions durant tot el partit per fer més gols, però entre l'encert del porter visitant i la mala punteria van tornar a condemnar els empordanesos. Manel, al minut 32 i al 41, va anotar dos gols més per situar un contundent 0 a 3 al marcador al descans.

A la represa, el Peralada va fallar un penal, que sí que va transformar a falta d'un quart d'hora per al final Manel, aconseguint així un pòquer de gols. Un minut després, Aleix Feixas va aconseguir el gol de l'honor per al Peralada. El proper partit dels altempordanesos serà el proper cap de setmana al difícil camp del Sant Andreu.