El Quart Germans Cruz continua lider invicte a Lliga EBA després de guanyar de dotze punts ahir a la pista del Barberà, en un partit en què l'equip d'Albert Brea va anar sempre per davant en el marcador. Eric Jiménez va ser el màxim anotador del Quart, amb vint punts i sis triples, mentre que Bataller, Masllorens i Kanis també van destacar. Quart i Mollet comparteixen el lideratge, però els gironins són primers per basquet average.

Multiòpticas Salt - Masnou ( 63-68)

El Salt continua sense estrenar-se aquesta temporada a Lliga EBA després que ahir no aconseguís aprofitar la victòria en la visita al seu pavelló d'un altre dels equips que havia perdut el seus dos primers partits, Masnou. Tot i la seva clara inferioritat en la lluita pel rebot, en va agafar vint menys, l'equip de Carles Surís va aconeguir arribar al final del tercer quart per davant en el marcador gràcies a un parcial de 12-0 (49-44). En el darrer quart, però, els locals varen encaixar vint-i-quatres punts que els varen acabar condemnant per 63-68. Genís Bover (20 punts) i Xevi Torrent (18) van ser els màxims anotadors.