Espanya va tancar amb el seu vuitè triomf consecutiu la fase de classificació per a l'Eurocopa 2016 en un recital de Thiago amb gol del debutant Mario Gaspar, davant una Ucraïna a la quan va enviar a la repesca en ser incapaç de superar David De Gea tot i les seves nombroses ocasions (0-1). Espanya va complir en un partit en què no es jugava més que el prestigi, amb Del Bosque apostant pels jugadors de segona línia més Cesc Fàbregas, en un dia especial en què va complir cent partits amb Espanya, i ho va fer amb el braçalet de capità. No va poder afegir-hi el desitjat objectiu de marcar, ja que va fallar un penal que hauria deixat el duel sentenciat en el primer acte.

Ja guanyava en aquells moments la selecció espanyola, després de retrobar-se amb un estadi que sempre portarà bons records, l'Olímpic de Kíev on va aconseguir l'Eurocopa 2012. Va sortir imposant el seu estil, dominant la pilota davant un rival que no estava incòmode esperant i sent directe en el seu futbol.

En tot cas, la defensa experimental, amb el debutant Etxeita i Nacho com a parella inèdita, va concedir massa ocasions a Ucraïna, i només l´excepcional actuació de De Gea va permetre la victòria dels homes de Del Bosque.

En el gol va aparèixer Nolito, sempre desequilibrant, per veure la desmarcada de Thiago, que va posar un centre tou mesurat al cap de Mario, que va debutar de la millor manera possible, amb un gol. Ja a la segona part, els locals van passar a dominar el partit, però no era la nit dels seus davanters, era el moment de De Gea.