Les eleccions a la presidència del Palamós han arrencat amb polèmica. Un exdirectiu de l'antic president, Miquel Aguilar, critica i ha posat en coneixement del club i de la FCF que la convocatòria és irregular i que si la votació tira endavant, no tindrà validesa. El soci en qüestió és l'exdelegat Antón Suñer, i diumenge, en el transcurs del partit Palamós-Gavà, les dues parts van fer evidents les seves diferències. La convocatòria d'eleccions a la presidència del Palamós ha deixat al descobert la divisió existent entre l'actual directiva i l'anterior fins al punt que l'actual dirigent, Joan Pau Pérez, visiblement empipat i tip de les acusacions de l'exdirectiu Antón Suñer, va voler defensar la transparència de la convocatòria: "al senyor Antón li recomano que es llegeixi l'article 14 dels estatuts que diu que la convocatòria d'eleccions es pot fer quan es vulgui", va dir.

La part acusadora creu que s'actua fora de la legalitat. Antón Suñer pensa que la directiva de Joan Pau Pérez comet irregularitats amb la celebració de les eleccions previstes pel 22 de novembrre. Segons Suñer, "segons els estatuts del club, la directiva no està complint amb els procediments pertinents i jo he fet una reclamació perquè s'estan falsejant greument les eleccions. Primer s'han de convocar als socis en un dia i en una hora i això no s'ha fet". Suñer va explicar que "la FCF té la denúncia sobre la taula i dimarts (avui) ens diran si es poden fer les eleccions o no". La tesi d'aquest grup opositor és que el mandat de Joan Pau Pérez acaba el 30 de juny de 2016 i un dels articles dels estatuts diu que les eleccions s'han de fer en els darrer sis mesos del mandat. Suñer troba irregularitats suficients per fer marxa enrere a les eleccions i en posa més exemples: "Jo mai he vist fer unes eleccions on el club és alhora jutge i part, ni tampoc on el president no dimiteix ni es crea una junta gestora, em sembla terrible".

L'actual president, per la seva banda, a més de defensar la validesa de la convocatòria, va recordar a Suñer la mala gestió de l'anterior directiva, de la qual ell fomava part. Segons Pérez, "estem eixugant el deute, que era el d'aquella directiva de la qual ell formava part". Joan Pau Pérez lamenta, a més, que membres de l'anterior junta d'Aguilar posin pals a les rodes en comptes d'aportar solucions i ajudes. El dirigent troba "poc elegant" que siguin precisament ells qui critiquin la gestió dels actuals mandataris quan "aquesta directiva ha signat una pòlissa de crèdit per pagar el deute que van deixar i ara resultarà que ells són els bons i nosaltres els dolents".

La directiva actual recorda que "quan nosaltres vam entrar al club, el Palamós estava en bancarrota i la memòria d'alguns sembla curta, allò que ha de fer l'Antón és presentar-se i si necessiten més temps el tindran". L'actual president del degà va agafar el relleu a Miquel Aguilar quan aquest va dimitir l'octubre de 2013 i posteriorment qui va encapçalar una junta gestora va ser Joan Pau Pérez. La polèmica i les lluites entre els dos bàndols ha esclatat amb la posada en marxa de les eleccions previstes pel 22 de novembre. Empipat amb la situació, Joan Pau Pérez, que vol optar a la reelecció, va dir que "si no em donen suport, me'n vaig, no tinc cap mena de problema, deixem-nos de denúncies i ximpleries i que sàpiguen que tenen fins al 29 d'octubre per presentar candidatures, si no és així, que ens deixin treballar". Ni Aguilar ni Antón, de moment, tenen intenció de batre's a les urnes amb Pérez.