Naignouma Coulibaly, una pivot de Malí que ha fet la major part de la seva carrera a França, ja era un dels objectius de l'Spar Citylift Girona aquest estiu, però la pivot volia jugar l'Afrobasket i l'Uni va acabar optant per Ashleu Paris per no condicionar els entrenaments de pretemporada i la disputa de la Lliga Catalana i la Supercopa. Ara després del fluix rendiment de Paris, amb qui el club gironí està acabant de negociar la seva rescissió, els responsables tècnics de l'Uni han tornat a contactar amb Coulibaly que, si no surt cap problema burocràtica amb la sortida de Paris, podria debutar aquest diumenge en el partit de Lliga contra el Ferrol a Fontajau.

Naignouma Coulibaly és una pivot que frega l'1.90 d'alçada i que destaca per la seva capacitat en la lluita pels rebots. Fa dues temporades va ser la màxima rebotadora de la Lliga Frnancesa amb una mitjana de més de 13 partit, jugant amb l'Arras i la temporada que va disputar l'Eurolliga amb el Mondeville també va destacar en aquest aspecte.

Coulibaly no es considerada com a extracomunitària per la FEB, té passaport francès, però si per l'Eurolliga perquè juga habitualment amb la selecció de Malí i, per tant, ella i Chelsea Gray jugaran la competició europea deixant Tay'ler Mingo només per als partits de Lliga.