El president del GEiEG, Francesc Cayuela, explicava aquesta setmana que havia decidit recuperar l'acte de presentació de totes les seccions "per ensenar a la societat gironina tota la força" del Grup. Més de 1.500 esportistes, repartits en 20 seccions, surten a competir cada cap de setmana defensant els colors vermells del club i ahir tot aquest potencial va visualitzar-se en un pavelló Lluís Bachs ple fins a dalt. Objectiu complert. "Una entitat així ens ha de fer sentir orgullosos", destaca el màxim responsable grupista.

L'homenatge que es va dedicar ahir el GEiEG es va dividir en tres parts. En la primera els protagonistes van ser els jugadors i membres de les 20 seccions (esport adaptat, esquí, muntanya, pesca, coral, atletisme, rugbi, futbol, natació-waterpolo, pàdel, tennis, bàsquet, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, handbol, hoquei, sardanes, halterofília, judo i patinatge), que van desfilar pel parquet del Lluís Bachs sota l'atenta mirada d'una grada plena; tot seguit es va fer un reconeixement als millors esportistes del GEiEG en la darrera temporada. En total el club va homenatjar els mèrits de gairebé una setantena de persones representants de totes les seccions. per últim l'acte es va traslladar a la sala polivalent de Sant Narcís, on els socis amb més de 5o anys d'antiguitat també van rebre el particular aplaudiment del club.

"Amb quest acte hem volgut fer un agraïment a tota la gent que creu en aquest projecte i en els valors del GEiEG", destacava el president Francesc Cayuela, que amb la seva junta ja ha començat a esbossar les primeres línies bàsiques de com ha de ser la celebració del Centenari el 2019. "Ens hi hem de posar ja perquè el temps passa de pressa i caldrà treballar-ho a consciència".

El GEiEG ha pogut estabilitzar una massa social d'uns 15.000 socis tot i la crisi: "Hem buscat els recursos necessaris per no perdre qualitat en els serveis i per seguir l'aposta clara per l'esport de base, que és una de les nostres raons de ser", subratlla el màxim responsable grupista, que acaba mandat el 2017. Cayuela també va recordar que "tenim socis que vénen per fer esport i per gaudir de les nostres instal·lacions però també n'hi ha d'altres que no practiquen i que tenen el sentiment de pertinença al GEiEG. Els valors del club segueixen ben vius".