Sumar lluny del "Blanc-i-verd" sempre li ha costat al Bordils i ahir, tot i no perdre mai la cara al partit, tampoc va poder arrencar res a la pista d'un Meridiano Antequera que va acabar fent valer les seves mínimes rendes en el marcador per acabar guanyant per tres gols (32-29). Els gironins varen marxar molt descontents amb l'arbitratge. "Per guanyar a fora s'han de combinar moltes coses, avui hem defensat bé i hem atacat molt bé, però ens ha falta sort i un respecte arbitral que no hem tingut", explicava Pau Campos al final d'un duel on el seu equip es va trobar amb un munt d'exclusions en contra.

El Bordils no va perdre mai la cara al partit i amb un Pep Reixach que va jugar el seu millor partit en temps, marcant set gols de molt mèrit des de l'extrem, va superar les exclusions per anar gairebé sempre enganxat a l'Antequera en el marcador. Un gol de falta en el darrer instant va permetre als locals marxar al descans amb tres d'avantatge (15-12). Després de la represa el Bordils ho va seguir provant, tot i que aviat els dos laterals (Nonó i Farrerons tenien dues exclusions), i David Masmiquel veia impotent com no li xiulaven cap falta a favor. Al minut 45, el Bordils només perdia per un gol però un parell d'accions polèmiques van acabar un forat de tres gols en el marcador que l'Antequera ja no deixaria escapar.