Després dels empats contra el Màlaga i l'Atlètic de Madrid i els dubtes generats, la victòria davant el Llevant era vista com a necessària. Sobretot amb el que està per venir. El París Saint Germain dimecres i el viatge a Vigo, per fer front al Celta, dissabte que ve. Tot i això no va ser gaire diferent la imatge del Madrid respecte als altres partits. I és que el quadre de Rafa Benítez va ser similar al que ha mostrat des de l'arrencada. Tot i les nombroses baixes, que afecten totes les línies, el quadre blanc va jugar a batzegades. Li va valer amb això davant el Llevant. Un equip centrat en una altra lliga que va trigar set jornades a sumar la seva primera i fins ara única victòria.

Tot i així, la gentada del Santiago Bernabéu va poder assentar la seva confiança amb Keylor Navas. El porter va salvar de més d'una vegada el seu equip. Va resultar decisiu en un grapat d'intervencions. La primera als cinc minuts, amb un xut de Roger a la qual va respondre amb una bona mà. Va acabar una vegada més amb la seva porta a zero. Segueix imbatut al Bernabéu el porter, que va brillar davant els que fa un temps van ser els seus companys. Entre Navas i dues fogonades a la mitja hora de Marcelo primer i Cristiano després, van posar el 2 a 0, que s'intuïa definitiu abans del descans, gairebé sense que el Llevant se n'adonés.

La segona meitat va arrencar sense Gareth Bale, que es va quedar al vestidor, i amb l'entrada de Lucas Vázquez. Va buscar fer mal Alcaraz amb l'entrada des de la banqueta de Ghilas i després Lerma. El partit es va quedar sense centre del camp. Amb arribades a l'àrea de tots dos i l'amenaça d'un marcador més ampli. No sol agradar a Benítez que el rival tingui tantes arribades ni que el seu porter acapari tant protagonisme. I Navas el va tenir.

El tram final el va acaparar la presència de Jesé Rodríguez. El del planter va aparèixer en la segona part i va buscar el seu moment i el va trobar amb una acció individual que va acabar en gol, i que, de passada, va nodrir la seva pròpia autoestima.