El Figueres i el Santfeliuenc es van repartir els punts (0-0) en un duel en què ni els uns ni els altres van fer més per endur-se un premi superior. L'equip local, que pateix les baixes per lesió de Prunés, Cunill, Bonaventura, Revert, Masó i Roger Brugué, no va saber fer circular la pilota amb sentit i fluïdesa. Igualment, els del Llobregat només van generar perill amb un xut de Toro al minut 7, que el porter Gallego es va treure del damunt. El Figueres, imprecís en la passada a camp contrari, no va ser capaç de xutar entre els tres pals en tot el primer temps. El Santfeliuenc va jugar a ser més espavilat i Tena, sense angle, va intentar fer passar la pilota per sobre de Gallego després d'una cessió una mica tova de Quimo (m.13).

A la segona meitat es van veure més anades i vingudes, però la Unió va continuar sense ser precís de cara a porta. Serramitja va provar un llançament massa creuat (m.59), just abans que Ortiz es trobés una pilota a la zona calenta que va aprofitar per intentar superar el porter local. Amb poc seny però amb molt geni, l'equip altempordanès va buscar el premi gran, tot i que també va rebre algun ensurt. A la recta final, i amb el juvenil Ivan Vargas que debutava al camp, la Unió va estar a punt de dissipar la boira. El mateix Vargas va tenir el gol a tocar al minut 88, però després d'una bona assistència de Venzal des de la banda dreta, el porter visitant Oliver va poder desviar la rematada.