L'Estartit va anar al camp del Barcelona amb molta il·lusió, i tot i ser conscient de la dificultat, va fer un plantejament valent i una proposta molt atractiva. Les altempordaneses van intentar fer-se seu el partit i durant els primers moments varen aconseguir desconcertar a l'equip local. Tots dos varen tenir ocasions. Al minut 10, Carla Puiggros va treure una pilota de sota pals i va salvar momentàniament al seu equip, tot i això, ben aviat l'Estartit va encaixar el 1-0 a pilota aturada. El partit va seguir la mateixa tònica. El Barça es va mostrar dubitatiu i no va aconseguir materialitzar cap més ocasió fins al darrer sospir de la primera meitat, quan en una contra es va endur el 2-0.

A la segona part, lluny de sortir vençudes del partit, les jugadores de l'Estartit varen seguir lluitant, i Carla Puiggros va estar a punt de reduir la distància, però la pilota va anar al pal. Un gol visitant hagués augmentat l'emoció, però les barcelonines varen estar més encertades de cara a porta, i amb el 3-0 les noies de l'Estartit es van sentir més perdudes. Deu minuts més tard l'equip local feia el quart i el partit ja es va acabar.