L'Olot va aconseguir la primera victòria de la temporada davant el València Mestalla, un rival que arribava a Olot amb sis punts més que els olotins i que va ser castigat per un equip amb fam de victòries. Ben d'hora es va començar a posar de cara el partit per al conjunt de Rodri. El visitant Nacho veia la segona targeta groga quan tot just s'havien disputat 11 minuts de partit i el Mestalla es quedava amb un jugador menys. No obstant això, el joc de l'Olot ahir no era tan brillant com en els últims partits i li va costar generar ocasions a la porteria defensada pel valencianista Álex. El València tampoc va gaudir d'oportunitats per avançar-se i el partit va arribar al descans equilibrat al marcador i al terreny de joc, però no en efectius.

A la represa, va arribar una de les ocasions més clares per part del conjunt valencià. Cedric va posar a prova Wilfred amb un potent xut, que va refusar amb dificultats el porter del conjunt olotí. De mica en mica però, l'Olot anava fent passades endavant i ho provava de totes maneres. Primer ho va provar Perea, però el seu xut el va aturar Álex. Gato, poc després va enviar la pilota per sobre el travesser i per part del València Mestalla, en una de les seves arribades, Tropi va posar a prova Wilfred, que va tornar a respondre amb una molt bona intervenció. Totes aquestes ocasions serien el preludi del primer gol.

Al minut 65, Diego, que entrava al descans subsituint Uri Santos, va empènyer amb el cap al fons de la xarxa una bona centrada de Gato per marcar el seu primer gol amb la samarreta olotina. El Mestalla, lluny de rendir-se, va seguir tenint arribades perillosos que per sort olotina, no van acabar en clares ocasions de gol.

Ja al temps afegit, Sana va anotar el segon gol del partit i així vadonar la tranquil·litat a tota la ciutat d'Olot i va permetre a l'equip garrotxí sumar la primera victòria de la temporada. Amb els primers tres punts al sac, l'Olot confia a aconseguir la moral necessària per seguir comptant els partits per victòries. Ho provarà el proper cap de setmana al camp de l'Huracán.