Victòria merescuda i curta. El Palamós va aconseguir el segon triomf del curs i va confirmar les bones sensacions que havia ofert contra el Gavà.

Va ser un 0 a 3 però tranquil·lament el resultat podria haver estat molt més escandalós perquè els de Mármol van disposar d'innombrables ocasions per marxar del Municipal del Masnou amb un 0 a 6. El porter Leva, gràcies a les seves intervencions, va evitar una golejada majúscula dels gironins. Comandats per un magistral Marçal Lladó, els visitants van atropellar i asfixiar el conjunt de Miquel López que van poder donar gràcies al fet de marxar al descans amb només un 0 a 1 en contra al marcador.

Al començament del partit, un xut de Lladó es va estavellar al pal dret de Leva. Al minut 23, Ayala va provocar un córner i Moha es va inventar un gol olímpic (el segon que fa el Palamós aquesta temporada) que va sorprendre un enfeinat Rafa Leva. Només a l'inici de la segona meitat, els palamosins ho van passar malament. Els maresmencs van sortir del vestidor molt endollats i intensos i Òscar Arnau va estar a punt de fer l'empat a 1.

Del possible 1 a 1 es va passar al 0 a 2 i al festival d'ocasions del Palamós. El davanter Roger Matamala va aprofitar la manca d'entesa entre el porter i la defensa local per marcar a plaer el 0 a 2 al minut 13 de la represa. Calia matar el partit, però Leva s'entussodia a mantenir-lo viu. A manca de 10 minuts per a finalitzar el matx, l'enèsima assistència marca de la casa de Lladó la va controlar a la frontal de l'àrea Roger Matamala, qui d'un precís i col·locat xut va superar per segona vegada a Rafa Leva al minut 80. Amb el doblet d'ahir, Roger Matamala s'erigeix com a pitxitxi del Palamós amb tres dianes. Al final, victòria solvent del Palamós per retrobar-se amb la victòria. El proper repte dels de Mármol és estrenar-se a casa i ara tenen dues oportunitats per fer-ho: diumenge reben el Morell i tres dies després, el Júpiter.