L'entrenador del Barça, Luis Enrique, va destacar en la roda de premsa que "l'actitud del Rayo ens ha complicat el partit". De fet, el tècnic asturià va destacar que "menys mal que no hi ha gaires Rayo Vallecano al campionat", ha destacat un Luis Enrique que ha tornat a no donar-li molta importància al fet que tot un Barça pugui perdre la possessió de la pilota davant el Rayo.

"La possessió és un mitjà, no un fi. No em preocupa perdre la possessió contra el Rayo, tampoc contra el Celta o el Bayern, perquè busco el resultat. Contra altres equip, sí que em preocuparia", va assenyalar. De fet, la pèrdua de la possessió final del conjunt blaugrana va ser protagonista en moltes de les preguntes formulades a Luis Enrique en la roda de premsa.

"No he tingut mai un partit còmode contra el Rayo de Paco Jémez. Hem generat ocasions per avançar-nos i no hem estat efectius", va destacar l'entrenador del conjunt blaugrana, fent referències a les clares ocasions que va tenir l'equip abans d'encaixar el primer gol del partit, sobretot dues de molt clares d'Ivan Rakitic, que va tenir un u contra u davant el porter visitant Toño, i una altra de Luis Suárez, que també va refusar el porter visitant.

Luis Enrique va dir que el partit que va proposar el Rayo "és d'anada i tornada" i que en aquest context el que ell busca és que el seu equip guanyi el partit per sobre de tot, encara que una vegada més va destacar la manca de punteria dels seus jugadors ofensius.

"En el partit hem fet una bona primera part, i un mal segon temps. Però ha estat a la segona quan hem estat efectius. No em preocupa que no marquem en clares accions. Serà una ratxa que passarà". Luis Enrique no es va mostrar ni preocupat ni tranquil per aquest fet, conscient que en partits com el de fa unes setmanes a Sevilla, la falta d'encert a l'hora d'anotar va passar factura a l'equip.

"És curiós aquesta temporada, amb les ocasions clares de marcar i amb jugadors de tanta qualitat que no tinguem tant encert. Són jugades tan clares que no cal treballar-les ", va sentenciar.