El Sarrià-Hostoles no havia tingut cap acció que fes pensar que al final hi hauria incidents. Això sí, havia sigut un duel boig, amb alternances contínues al marcador. Els locals es van avançar aviat (min.8) amb un gol de Comas, però l'Hostoles va aconseguir marxar al descans per davant (1-2) després de remuntar. En dos minuts a l'inici de la segona part, Rivas i Cuéllar van tornar a posar per davant el Sarrià, que es va veure afectat en el tram final per una expulsió. Els visitants ho van aprofitar per tornar a capgirar el marcador advers i endur-se els tres punts (3-4)?gràcies al definitiu gol de Baldeh. Amb el triomf, l'Hostoles ha superat el Sarrià a la classificació. Ara els garrotxins són onzens, amb 9 punts, i el seu rival de dissabte és dotzè, amb 7. El Sarrià va ascendir la temporada passada a Tercera Catalana després d'un gran any i té com a principal objectiu aquest curs mantenir la categoria.