Històrica victòria de l'Uni a la màxima competició europea superant a Fontajau al Wisla Cracòvia polonès en un partit que s'ha decidit en un cara o creu final i en el qual la visitant Zurowska ha tingut un triple per guanyar en el darrer segon (62-60).

El Wisla ha anat molts minuts per davant en el marcador, però a l'inici del tercer quart l'encert de les veteranes Kuktiene i Jordana i el bon treball defensiu amb constant canvis entre individual i zona han permès que l'Spar Citylift Girona entrés en el tram final per davant tot i les visitants no han perdut mai la cara al partit forçant un final molt ajustat. En un darrer minut i mig amb nervis i errades per les dues bandes l'Uni ha acabat guanyant per dos punts estrenant-se així a l'Eurolliga. Vita Kuktiene ha estat la màxima anotadora gironina amb 12 punts i Zohnova del partit amb 18.