El migcampista del Barcelona Sergi Roberto estarà entre set i deu dies de baixa per una elongació a l'adductor de la cama esquerra, segons van informar ahir els serveis mèdics del club blaugrana. Sergi Roberto es va retirar lesionat en el minut 18 del partit de Lliga de Campions que el Barça va disputar dimarts al Boríssov Arena contra el Bate Boríssov bielorús.

Les proves realitzades ahir al matí al futbolista del planter van confirmarque no existeix trencament, per la qual cosa, en el pitjor dels casos, només es perdria els partits de Lliga contra l'Eibar i el Getafe i el de Copa del Rei contra el Villanovense.

La baixa de Sergi Roberto suposa un nou contratemps per a Luis Enrique que veu com perd un altre efectiu del mig del camp -tot i que també ha jugat de lateral aquest any-. Roberto s'afegeix a les baixes de Rafinha i Iniesta i Arda Turan que no pot jugar fins al mes de gener. Tot plegat deixa el tècnic asturià només amb?Busquets, Rakitic i Mascherano. Això podria fer que el gironí Gerard Gumbau gaudís de més protagonisme els propers partits. El de Campllong ja va estrenar-se a la Champions League dimarts a Boríssov i podria tenir minuts també diumenge al Camp Nou contra l'Eibar.