La ressaca de la primera victòria a l'Eurolliga no ha impedit a l'equip de Miguel Àngel Ortega guanyar aquesta tarda en una de les pistes més complicades de Lliga Femenina 1. El notable partit de Lina Pikciute, el talent de Gray i l'experiència de Noemí Jordana en els moments claus ha estat suficient perquè l'Uni guanyés de cinc punts a la pista del Bembibre i, després d'encadenar la seva cinquena victòria consecutiva en Lliga, consolidi una mica més el seu lideratge a la competició.

El Bembibre, molt ben dirigit per la base valenciana Anna Gómez, ha anat molts minuts per davant començant en un primer quart on les gironines no han donat la talla defensivament (21-14). L'activitat de Mingo a les dues parts de la pista ha servit perquè l'Uni no quedés mai fora del partit, tot i que ha arribat a perdre de dotze punts, i s'ha arribat en els minuts finals amb el partit equilibrat. En el moment clau, les gironines han fet una estrebada en el marcador, gràcies a un triple de Jordana i un bàsquet de Gray (màxima anotadora del partit amb punts), posant-se amb un 55-60 que ja no deixarien escapar.

L'Spar Citylift Girona tornar a jugar dimarts a l'Eurolliga a la pista del Castors Braine belga.