Esperonat per la victòria contra el València Mestalla, la primera de la temporada, l'Olot confia en allargar la bona ratxa de sensacions i resultats contra l'Huracán, un rival al que ha estat incapaç de guanyar fins ara al seu estadi (2-0 a Manisses i 1-0 a Torrent). Els problemes institucionals que esquitxen els valencians no amaguen que l'equip dels exgironins Jandro Castro, Ariday Cabrera i Migue González no siguin un adversari a tenir en compte.

Sergio Ortiz està del tot recuperat mentre que el principal dubte de Rodri és l'extrem Gato. Com que el club ha decidit no facilitar la convocatòria, no s'ha filtrat si el jugador, que pateix una contractura, ha viatjat o no cap a València i si, per tant, té opcions de gaudir de minuts.

Quart per la cua amb només 7 punts, les coses es veuen diferents després de guanyar per primera vegada. «Les sensacions ja eren bones i la feina s'estava fent bé, però venint d'un resultat positiu afrontem encara amb més moral i confiança el partit», diu el tècnic olotí, qui no es fia ni un pèl dels problemes institucionals de l'Huracán. Els valencians són desens amb 12 punts i en els últims dies ha vist com els marxava l'entrenador Toni Seligrat (l'ha rellevat Raúl Garrido), el president Toni Hernández i el director esportiu José Ignacio Hernández. «És una plantilla dissenyada per estar a dalt i desconec quins poden ser els seus problemes als despatxos. L'únic que tinc clar és que té jugadors importants, potecial per estar a dalt i que en defensa són molt sòlids. És un equip rocós i també perillós en atac», adverteix Rodri.