L'Spar Citylift Girona continua la seva marató de partits afrontant una de les sortides més complicades que depara el calendari de Lliga Femenina, a la pista del Bembibre. Un equip que, com admetia ahir abans de viatjar el tècnic Miguel Ángel Ortega, «fa anys que està fent les coses molt bé i que ens posarà molt cara la victòria». El rival d'avui és quart a la classificació, amb el mateix balanç que l'Uni (4-1), però les gironines són líders gràcies al seu millor bàsquet-average. L'expedició va viatjar ahir a la tarda i tornarà a Girona diumenge, per dilluns tornar a agafar les maletes i anar-se'n a Bèlgica per jugar dimarts contra les Castors Braine.

Amb la moral al màxim després d'haver aconseguit dimecres la primera victòria a l'Eurolliga contra el Wisla (62-60) i una plantilla que es veurà ampliada, respecte el duel europeu, amb la presència de Coulibaly i Mieloszynska, l'Uni buscarà un triomf que el mantingui a dalt de tot de la taula. Guanyar a Bembibre seria un cop d'autoritat? Ortega no ho nega, tot i que hi treu trascendència perquè diu que en cas d'aconseguir la victòria davant l'equip de Chiqui Barros, «després direm que guanyar el següent partit contra el Gipuzkoa també serà un gran pas endavant. Cada partit que guanyes et posiciona a la lliga i és el que intentarem fer tot i saber que anem a una pista molt complicada».

L'entrenador de l'Spar Citylift ja va fer debutar Coulibaly de manera testimonial diumenge passat contra el Ferrol, però no en va poder disposar a l'Eurolliga perquè no tenia la fitxa tramitada. Avui la substituta de Paris tornarà a tenir minuts per seguir adaptant-se a l'equip i també debutarà Mieloszynska per cobrir l'absència de la lesionada Anna Carbó.