El Bordils va encaixar ahir la tercera derrota seguida de la temporada (Bidasoa, Antequera i Palma del Río) després de plantar cara als andalusos, uns claríssims aspirants a l'ascens, fins al descans. L'equip de Pau Campos va ser el gran dominador del primer temps, anant sempre per davant menys en el darrer parcial, 13-14, quan les aturades del porter visitant Manu ja començaven a fer estralls. L'equip cordovès va encarrilar el partit a l'inici de la represa marxant de quatre (14-18), va arribar a tenir set gols d'avantatge, i malgrat que els gironins mai van abaixar els braços, amb prou feines van poder retallar una mica les diferències, sense possibilitat de capgirar el marcador en cap moment.

Els de Pau Campos han estat víctimes d'un calendari molt dur, que en aquestes darreres jornades els ha enfrontat contra tres dels millors equips de la lliga, i encara li resta anar diumenge vinent a la pista del filial del Barça. Per fortuna, dos rivals directes de la zona baixa que jugaven entre ells, Nava i Alcobendas, van empatar i ?se??gueixen per sota dels gironins.

Al final del partit tècnics, jugadors i aficionats van fer un homenatge sorpresa a Edu Nonó per haver sobrepassat la xifra de 1.000 gols amb la samarreta del Bordils. Ahir el jugador gironí va tornar-se a exhibir fent nou dianes més. Ara els de Campos ja canvien de xip: dimecres toca Copa al Blanc-i-Verd amb l'arribada del Port Sagunt de la lliga Asobal.