A casa no hi ha maneres i, si no es competeix, les opcions de victòria disminueixen extraordinàriament. Hi ha derrotes que per la contundència del resultat (1-4) ho diuen tot. El Palamós, que encara no ha guanyat cap partit com a local, va caure golejat davant un Morell que aribava en zona de descens i sense haver guanyat cap partit a domicili.

Una de freda i una de calenta. El Palamós 2015-16 està acostumant a la seva parròquia a aconseguir alternar un resultat trempador i positiu amb un altre d'allò més decebedor i negatiu. Per expemple: a la victòria del degà a Vilafranca (1-2) li va seguir la golejada encaixada a Vilatenim (4-0) i ahir, després d'haver guanyat al Masnou (0-3) va tornar a oferir la imatge d'equip fràgil i vulnerable, rebent un dolorós 1-4 davant el Morell.

El partit semblava posar-se de cares quan, abans del quart d'hora, el degà es va avançar en el marcador, una asssistència de Marçal Lladó cap a Marc Medina va acabar amb un clar penal del porter Raul sobre el davanter palamosí. L'encarregat d'executar la pena màxima va ser Roger Matamala, que va situar l'1-0, fent el seu quart gol del curs.

L'alegria dels locals només va durar dos minuts. Un xut del davanter visitant Saddik, va entrara la dreta de Bayona i, a les acaballes de la primera part Adrià va rebre una assistència de Saddik i, des de la frontal de l'àrea, va etzibar un xut que posava en avantatge, per primer cop, els tarragonins.

Ala segona part el Palamós va demostrar inoperància en atac, mentre que els tarragonins, envalentonats i amb més confiança van fer dos gols més gràcies a dos xuts de fora l'àrea de Samu.