El jugador altempordanès de l'Eibar, David Juncà, va sortir com a titular en l'alineació que va treure Mendilibar al Camp Nou. L'exjugador del Girona va disputar els 90 minuts amb el conjunt basc.

David Juncà, que va fitxar aquest passat estiu per l'Eibar, porta uns partits jugant com a titular aprofitant la lesió de Luna, en un principi, titular en el lateral esquerre del conjunt blaugrana. El de Riumors ha aprofitat a la perfecció la lesió del seu company per fer-se amb un lloc a l'onze i gaudir de l'oportunitat que li ha donat Mendilibar. Juncà va tenir una feinada per frenar a Sandro i les arribades de Dani Alves, tot i que va completar un bon partit. Era el quart partit com a titular que jugava el lateral dels set enfrontaments que ha anat convocat amb l'equip. David Juncà va debutar al Camp Nou, davant el Barça, equip on ja va estar-hi a les categories inferiors. També va passar pel futbol base del Figueres i del Mallorca, abans d'acabar al Girona. Al club de Montilivi hi va arribar en edat juvenil el 2010 procedent de l'equip balear.

Quan va estar bé físicament, el jugador era imprescindible pels entrenadors, sobretot en les dues últimes temporades, però sobretot en la darrera, Juncà va passar per un calvari de lesions que el van deixar molts mesos lluny dels terrenys de joc. Tot i això, un cop recuperat, en el tram final de lliga va tornar a ser important i la seva trajectòria el va premiar amb el fitxatge per l'Eibar, després que l'Elx, amb qui tenia un precontracte, fos descendit administrativament.

Ahir va debutar al Camp Nou, tenint així l'oportunitat de jugar en un camp imponent i davant un dels millors equips d'Europa. David Juncà espera tenir més oportunitats com la d'ahir a Barcelona.