Guanyar un partit de l'Eurolliga és molt complicat. L'Uni ho ha pogut comprovar aquest vespre a la pista del Castors Braine belga que l'ha superat per punts13 punts (73-60) en un partit que s'ha trencat en el segon quart. Les gironines han estat més de sis minuts sense anotar i s'ha passat del 22-21, després d'un triple de Mieloszynska, al 40-21 amb què s'ha arribat al descans.

Després de la represa, les gironines han seguit donant la cara, però el Castors s'ha passat la majoria de minuts al voltant de la ratlla de vint punts d'avantatge i han controlat bé el partit tot i els intents de remuntar gironins. En els últims minuts, i amb les millores jugadors locals a la banqueta, l'Uni ha seguit treballant fins a arribar a perdre per només tretze punts.

La veterana pivot local Ann Wauters ha destacat amb 14 punts i 9 rebots ben acompanyada per Trahan (14 punts), Iagupova (11) i Loguna (13) mentre que Artemis Spanou ha estat la màxima anotadora de l'Uni i del partit amb 16 punts.