L'exentrenador del Girona, Joan Francesc Ferrer, Rubi, tindrà l'oportunitat d'estrenar-se en una banqueta de Primera Divisió.?Ho farà aquesta setmana mateix, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, com a tècnic del Llevant en el derbi contra el València a Mestalla. El conjunt granota l'ha escollit com a primera opció per ocupar el càrrec de Lucas Alcaraz, destituït dissabte a la nit després de la derrota 0-4 contra la Reial Societat. Rubi es va reunir ahir amb el director esportiu del conjunt d'Orriols, Manolo Salvador, i de la trobada en va sorgir un acord per a fer-se càrrec de l'equip fins al 30 de juny amb l'únic objectiu de mantenir l'equip a Primera. El Llevant és actualment l'últim classificat de Primera amb només 6 punts després de 9 jornades. L'acord s'hauria de ratificar les properes hores amb el president Quico Catalán, que ahir era a Madrid a una reunió de la LFP, on va aprofitar per trobar-se amb els representants de Rubi.

La impossiblitat de repescar Luis García Plaza va fer que dilluns Manolo Salvador comencés les negociacions amb Rubi. L'entesa és total i si s'acaba de confirmar permetrà a Rubi, finalment, estrenar-se a una banqueta de la màxima categoria. Aquest estiu, el barceloní va estar a punt de signar per l'Elx però no ho va fer perquè es va assabentar que seria descendit administrativament a Segona A. Amb experiència a Vilassar de Mar, Sabadell, Hospitalet, Espanyol B, Girona i Valladolid, Rubi també va formar part del cos tècnic del FC?Barcelona 13-14 fitxat per petició expressa de Tito Vilanova.

Caldrà veure ara si Rubi s'endú a Orriols el cos tècnic que treballa amb ell habitualment i que també ho va fer a Montilivi (Xabi Gil, Manel González i Diego Tuero). Amb qui sí que es retrobarà al Llevant serà amb l'estartitenc Jordi ?Xumetra, a qui va dirigir a l'Espa?nyol B.