El francès Michel Platini, president de la UEFA i un dels set precandidats a les eleccions a la presidència de la FIFA, considera que és «la persona més capacitada» per dirigir el màxim organisme del futbol mundial. En una entrevista que publicava ahir el diari britànic Daily Telegraph, el francès, suspès provisionalment pel Comitè d'Ètica de la FIFA, assegurava que lluitarà «fins al final» per netejar el seu nom i va insistir que tot el que ha aconseguit fins ara ho ha fet «des de l'honestedat».

«Dit des de la humilitat, crec que sóc la persona més capacitada per dirigir la FIFA», va dir Platini, que pugnarà amb Gianni Infantino, Jérôme Champagne, Ali Bin Al Hussein, Sheikh Salman bin Ebrahim Al Khalifa, Tokio Sexwale i Musa Bility en les eleccions al màxim organisme del futbol mundial, que se celebraran el 26 de febrer de 2016 a suïssa.

«Fins i tot si no puc fer campanya, sóc un dels set candidats. El meu rècord com a president de la UEFA és molt clar: obrim la Lliga de Campions als països més petits i implementem el Joc Net Financer (FFP), el que ha reduït considerablement els deutes dels clubs», va recalar Platini. L'exfutbolista reitera que anirà «fins al final» per defensar el seu bon nom.