R. MADRID-LAS PALMAS, 3-1

r. madrid: Kiko Casilla, Danilo, Nacho, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos (Borja Mayoral, m.85), Modric (Lucas Vázquez, m.46), Isco, Jesé (Marcos Llorente, m.80) i Cristiano Ronaldo; ? las palmas: Javi Varas, Devid Simón, Aythami, Bigas, Garrido, El Zhar (Nauzet Alemán, m.68), Roque Mesa, Vicente Gómez, Hernán (Tana, m.64), Jonathan Viera i Willian José (Araujo, m.80); G golS: 1.0, min.5: Isco. 2-0, min.15: Cristiano Ronaldo; 2-1, min.38: Hernán; 3-1, min.43: Jesé; A àrbitre: Santiago Jaime Latre, va amonestar als visitants Hernán, Vicente Gómez i Aythami; E ESTADI: Santiago Bernabéu. 80.000 espectadors

El Reial Madrid va tirar endavant, sense escarafalls, la visita del Las Palmas, convertida en tràmit per l'aparent fragilitat mostrada pel quadre insular, a l'espera d'envits majors, com la visita de dimarts del Paris Saint Germain o el viatge a Sevilla en la propera jornada.

El conjunt de Rafael Benítez, carregat de novetats a causa de les baixes, va fer el just. Sense més. En va tenir prou amb això al Reial Madrid, agitat especialment per l'entusiasme de Jesé Rodríguez, que demana cada vegada més la seva quota de protagonisme. El Madrid va guanyar amb solvència i contra un rival que es va fer petit al Bernabéu. En res es va assemblar el quadre canari amb el rival lluitador que va visitar l'estadi Vicente Calderón i al Camp Nou. Es va plantar timorat sobre la gespa blanc. Al quart d'hora l'avantatge del Reial Madrid era ja de dos gols. El primer, als cinc minuts, per mitjà d'Isco, que va finalitzar amb encert una bona passada de Jessè.

Las Palmas va fer un pas endavant. Però la seva defensa tornar a quedar en evidència quan Marcelo va enviar un centre precís al capdavant de Cristiano Ronaldo, que va marcar el segon. Kiko Casilla no va intervenir fins al minut 19. Jonathan Viera va deixar en evidència els defensors madridistes. Va aconseguir l'àrea petita i va obligar l'exporter de l'Espanyol a executar una bona parada. William Josep, després, va ser incapaç d'aprofitar el rebuig.

El Las Palmas es va animar a set minuts del descans. En un córner rematat per Hernán imparable per Casilla. Va ser el primer gol encaixat pel Reial Madrid a l'estadi Santiago Bernabéu aquest curs.

El conjunt illenc es va trobar ficat en el partit gairebé sense haver inquietat el Reial Madrid. Va tenir esperances fins que va aparèixer Jessè. El davanter va trossejar l'entusiasme groc i va dissipar la incertesa sense necessitat d'arribar la mitja part. Es va fabricar una acció individual dins l'àrea que va culminar amb un llançament creuat llunyà a Varas. Va ser el tercer.