L'èpica remuntada del passat dimecres davant el Júpiter (2-1) ha de servir perquè els de Mármol per primera vegada encadenin dues victòries consecutives.

El degà visita aquesta tarda (18 h) l'estadi de les Grases per mesurar-se a un rival que es troba en zona de descens, que només ha guanyat un partit i que fa set jornades que no guanya. Tot i els pèssims números dels barcelonins, Joan Mármol no se'n refia gens ni mica. "Serà molt difícil i cal tenir en compte que el Santfeliuenc els tres darrers partits no els ha perdut sinó empatat, a més, contra el Masnou, per culpa d'un gol fantasma del rival en l'afegit, no van guanyar i van acabar 2 a 2". El tècnic palamosí creu que "ens trobarem un rival enrabiat, molt intens a casa, en una situació complicada i amb la moral de no haver perdut els tres darrers partits".

Mármol alerta del perill d'homes com "Quiles, Toro, Masuet, Adrià Ruiz, Pacheco... són ràpids i verticals". Fent referència al seu equip, Mármol espera veure la bona versió dels palamosins. "És una incògnita saber quin Palamós veurem perquè en aquest inici de Lliga n'hem ofert una de freda i una de calenta".

Roger Matamala i Makaay estàn lesionats, mentre que Lladó, Jordi Matamala i Agi arrosseguen molèsties. La resta de jugadors estan a la disposició del tècnic Joan Mármol per al partit a Sant Feliu.