Cornellà/Salt.

53-66. Cornellà. CINC INCIAL: Martínez (4), Cintas (4), Álvarez (9), Pilan (9) i Sanmartín (4). reseves: Expósito (6), Marín (12), Ramírez (2), Villalón (3) i Codina. tirs lliures: 18/30. triples: 3 (2 Marin, 1 Pilan), faltes personals: 20. Eliminat Expósito.

? Multiópticas salt. CINC INCIAL: Bartroli (3), Espinosa (10), Fexas (9), Montalat (2) i Pascua (1). reseves: Geli, Nadal, Burguet (4), Torrent (16), Agustí (5) i Bover (16). tirs lliures: 7/13. triples: 9 (2 Espinosa, Torrent, Fexas, Bover i 1 Agustí), faltes personals: 25. Cap eliminat A Àrbitres: Lázaro i Hormigo. P PARCIALS 1 14/17 2 21/33 descans 3 36/49 4 53/66 final

El Multiópticas Salt va aconseguir la segona victòria de la temporada després de vèncer, amb tretze punts d'avantatge (53-66) el Cornellà. El Salt va agafar les regnes del partit i, amb l'encert des de la línia de tres punts i una bona defensa, va aconseguir trencar el partit al segon quart (7-16). A la segona part, els gironins van aconseguir mantenir les diferències per sumar el seu segon triomf en lliga i situar-se en la setena posició amb un partit menys.