El Reial Madrid va reprendre ahir la dinàmica d'entrenaments a la ciutat esportiva de Valdebebas després del seu triomf a la Lliga davant el Las Palmas, en un matí en el que Gareth Bale va començar a realitzar treball de camp, Dani Carvajal i Karim Benzema també van trepitjar la gespa, i Rafa Benítez es manté pendent de l'evolució de Luka Modric, amb molèsties en un maluc.

La sessió, de recuperació per als titulars de dissabte al Bernabéu, va mostrar com a jugadors lesionats van guanyant ritme per reaparèixer. Van treballar amb total normalitat el porter Keylor Navas, que podrà jugar davant el PSG demà superada la sobrecàrrega muscular que el va fer descansar en Lliga. També es van entrenar al màxim els defenses Sergio Ramos, el portuguès Pepe i Álvaro Arbeloa, mentre que Dani Carvajal es va exercitar en solitari. També ho va fer el francès Benzema, que esgota les seves opcions per tornar davant el PSG i de moment augmenta la intensitat del seu entrenament en solitari, exercitant ja amb pilota.

Va començar a fer-ho també Bale, a qui li resta una mica més de temps per tornar i Benítez no forçarà el seu retorn després d'una nova lesió en un bessó. Diversos titulars com Nacho Fernández, Casemiro, Toni Kroos o Jesé Rodríguez, van deixar anar els músculs amb carrera contínua i estiraments, com informava la plana web del club. No es va deixar veure Modric, en tractament fisioterapèutic per millorar de les molèsties en un maluc que van convidar al canvi en el descans del partit davant Las Palmas pensant en la importància del duel de demà contra el PSG i la propera sortida de lliga al Sánchez Pizjuán de Sevilla.