La JONQUERA-GIRONA B,1-0

LA JONQUERA: Toni Montero, Edile, Rama (Chacón, m.73), Alforcea, Pol Compte (Carlos López, m.87), Bena, Henry (Bassols, m.80), Fran Pérez, Amos Gasca, Bonmatí i Ivan Ruiz. ? GIRONA B: Oliveros, Genís, Gallardo (Marc, m.53), Javi Morales, López (Segura, m.19), Carbó, Ferrón, Mamau (Ruiz, m.53), Serrano, Soufiane (Mballo, m.67) i Mario Roqué (Nahuel, m.53). ? Gol: 1-0, m.44, Ivan Ruiz. ? àrbitre: Martínez Navarro, va amonestar amb targeta groga als locals Bena, Carlos Chacón i Fran Pérez i als visitants Javi Morales i Dani Segura.

Un solitari gol d'Ivan Ruiz just abans del descans va servir perquè La Jonquera aconseguís la victòria en el derbi que l'enfrontava al Girona B. Els fronterers es recuperen de l'última derrota patida i aprofundeixen més la crisi de resultats per la qual passen els gironins, tercers per la cua.

Vilassar mar-abadessenc, 2-1

Vilassar de mar: Oriol, Javi González, Adri Blanchart, Peque, Sergio (Cardete, m.40), Lluís Tejero, Edu, Manga (Jose, m.81), Masip (Alex, m.46), Edgar (Basagaña, m.63) i Soufiane (Garcia, m.81). ? Abadessenc: Joel, Pajares, Xume, Massegú, Sergio (Mesa, m.75), Pol, Nic, Martín, Fito (Txerri, m.69), Serra (Dani, m.46) (Aleix, m.50) i Maiki. ? Gols: 1-0, m.13, Edu; 1-1, m.61, Maiki; 2-1, m.72, Peque. ? àrbitre: Tomas López, va amonestar amb targeta groga els locals Oriol, Javi González, Edu, Alex i Cardete i als visitants Txerri, Serra, Fito i al tècnic Jesús Sánchez. Va expulsar amb doble amonestació els visitants Maiki (m.80) i Pol (m.80).

En el cas de l'Abadessenc no es va complir el tòpic d'"entrenador nou, victòria segura" i, tot i mostrar una molt bona imatge, va acabar caient al camp del Vilassar de Mar, cosa que va suposar la primera derrota amb Dani Juvany a la banqueta. Els locals es van avançar amb un gol d'Edu al quart d'hora, però els del Ripollès van reaccionar i van poder empatar a l'inici de la segona part. Un gol de Peque, al minut 72, va condemnar els de Juvany a la derrota. Els visitants van protestar molt l'actuació d'un dels assistents de l'àrbitre.

Vic-Farners,0-0

Vic: Reig, Carles Cal (Puigdesens, m.85), Raül, Héctor, Busquets, Isma, Tuneu, Peque, Macías, Adrià Salas (Robert, m.65) (Guillem, m.84) i Roca (Jon, m.84). ? Farners: Martí Bartrina, Massegú, Pitu Riart, Marc Vilà (Cals, m.92), Ivan Fernández, Arjona (Moha, m.74), Riki Solà, Tena, Giró, Güell i Nierga (Pau Gusó, m.78). ? àrbitre: Marcelino Gracia, va amonestar amb targeta groga als locals Héctor i Busquets i als visitants giró, Güell, Ivan Fernández, Pau Gusó i Martí Bartrina.

Llevat dels primers deu minuts igualats, la resta del partit va ser un monòleg del Vic, amb intervencions de mèrit de Martí Bartrina, davant un rival molt superior. A la segona part el Farners va començar amb bon peu, amb una ocasió claríssima al 54 en què Ivan Fernández va rematar una pilota que es va passejar per sobre la ratlla de gol. El Vic, però, va tornar a pressionar, enviant dues pilotes al pal, però no van poder marcar.

L'Escala-Avià, 0-2

L'Escala: Blanquera, Pau Ribas, Mir, Salam, Molinas, m.69). Adrià Serra, Teixior, Ridao (Pepe Soler, m.58), agustí García (Gasull, m.69), Negre, Nil Pàmies (Muniesa, m.46) i Ricard Ferrer. ? Avià: Marc, Toni (Torres, m.51), Roger, Miki (Uri, m.46), Gigi, Pau (peque, m.72), Arnau, Béjar, Jordi, Pol i Pablo (Noguera, m.84). ? Gols: 0-1, m.87, Torres; 0-2, m.89, Noguera. ? àrbitre: Jacas Puig, va amonestar amb groga als locals âu Ribsas, Salam, Negre, Ricard Ferrer i Serra, i als visitants Arnau i béjar.

L'Escala va caure davant l'Avià en un partit molt entretingut, amb un joc molt bonic, però amb un rival que, des dels primers minuts es va mostrar molt fort, acostant-se amb perill a la porteria de Blanquera. Els locals van voler estirar línies i l'Avià va estar a punt de marcar a la contra, mentre que l'Escala, mitjançant Teixidor va estar a punt d'avançar-se. El partit era d'anada i tornada, molt obert i amb moltes ocasions. Els locals, amb problemes a la línia del mig del camp, molt avançada, van patir cada vegada l'efectivitat dels locals, l'ingredient que va decantar la balança a favor d'un Avià que s'acabaria emportant els tres punts.

E.F. Mataró-Lloret, 0-0

E.F. Mataró: Andiñach, Urbano, Aznar, Pérez, Nimaga, Moreno, Rodríguez (Izar, m.80), Touray (Aranyó, m.70), Redondo, Hernández i Aguilar. ? Lloret: Juki, Pol Ros, Poderoso, Pol Gómez, Puntí, Mateo, Majó (Mamadou, m.80), Chino, Huerta (Moisés, m.58), Aparicio (Lobo, m.70) i Martínez (Narcís, m.58). ? àrbitre: Santiago Vicente, va amonestar amb targeta groga els locals Urbano i Hernández i els visitants Pol Gómez, Romero i Chino.

Empat sense gols entre el Mataró i el Lloret en un partit en què els dos equips van disposar de diverses ocasions, però en la primera meitat sense punteria de cara a porta. A la segona meitat, el Lloret va començar més fort i va posar a prova el porter local, però de mica a mica va anar perdent forces i el Mataró va acabar dominant un partit que va acabar amb el mateix resultat inicial.