Tot semblava sentenciat per a l'Espanyol a Cornellà-el Prat després del gol de Babin en el minut 58 i de l'expulsió de Rober Correa al 69, però els blanc-i-blaus van tirar d'orgull i empenta per acabar empatant el partit gràcies a una diana de Felipe Caicedo que va arribar en l'última acció del temps de descompte.

Els catalans van arrencar bé, però la seva intensitat es va diluir. El seu primer avís va arribar als cinc minuts. Caicedo va superar la defensa amb una gran cursa individual i va assistir Víctor Álvarez, que va intentar un xut creuat des de l'esquerra. El seu tret va sortir desviat.

El Granada, de la seva banda, també desitjava canviar aviat el signe del xoc. Primer Javi Márquez, exblanc-i-blau, i després Foulquier van posar a prova a Pau López. Els de Sandoval mostraven més insistència en l'àrea rival que l'amfitrió, amb dificultats per arribar a camp contrari amb claredat.

L'Espanyol va créixer al tram final de la primera part, tot i que presentava un joc ofensiu un pèl travat. Marc Asensio, cervell dalt dels catalans, no era tan protagonista com en altres ocasions. Caicedo, davanter centre, tot just rebia pilotes. El conjunt visitant frustrava les seves ocasions.

La insistència dels de casa va anar augmentant. Al minut 44, els locals van reclamar penal després que Duarte caigués a l'àrea al regatejar a Rubén Pérez. L'àrbitre no va assenyalar falta i els dos equips van marxar al descans amb un empat a zero.

A la represa, Success va sortir decidit a renovar el gust insípid del pols. L'atacant va provar sort davant Pau als quatre minuts i el seu xut va acabar al lateral de la xarxa. El Granada no es conformava amb l'empat i finalment, encara que sense molts més mèrits que l'Espanyol, va tenir la seva recompensa. Babin va rematar de cap una assistència de Piti al minut 58: la paràbola va ser impossible per al porter Pau. Els blanc-i-blaus van voler esmenar el seu error i es van llançar en tromba a l'àrea d'Andrés. Malgrat tot, la defensa de Sandoval es va mostrar sòlida. El tècnic local, Sergio González, va donar entrada a Mamadou per Cañas per buscar el gol.

El plantejament andalús era cada cop més conservador, sobretot a l'haver-se posat per davant en el marcador. Seguien confiant en la velocitat de Success en les contres, però calibraven millor el risc. Precisament una d'aquestes accions va provocar la segona groga de Rober Correa. L'Espanyol havia de reaccionar amb deu en 20 minuts.

En tromba per buscar l'empat

Els catalans van tenir oportunitats de remuntar, com un cop de cap de Caicedo en el 72 o una ocasió d'Abraham, que debutava aquesta temporada, al 83. En tots dos casos va faltar poc per l'empat. La victòria del Granada, còmode, tranquil i esgarrapant minuts, semblava clara. Tot i que encara faltava l'última accelerada de Felipe Caicedo. L'equatorià va treure petroli d'una jugada caòtica que va tancar el partit. Marco Asensio va connectar el centre de Mamadou, va rebotar al travesser i va frenar el porter Andrés. Asensio va tornar a rematar i el rebuig li va arribar l'equatorià, que va acabar amb el suspens.