BENCRIADA-SESE, 57-67

BENCRIADA BANYOLES: CINC INICIAL: Gallegos, Llagostera (11), Cantero (2), Corominola (6), Duch (13). reserves: Valera, Thió (7), Trabal (18), Buixeda. TIRS LLIURES. 11/16. TRIPLES. 6 (3 Duch, 2 Trabal, Llagostera). FALTES PERSONALS. 24. Eliminada Corominola. ? SESE. CINC INiCIAL: Cuni (7), Torron (6), Casanovas (15), Gavi (5), Mariscal (18). reserves: Gabarro, Fernández, Jiménez (4); Turrión (8), Collado (4). TIRS LLIURES. 18/26. TRIPLES. 5 (3 Mariscal, Gavi, Cuni). FALTES PERSONALS. 19. Cap eliminada. P PARCIALS 1 10/25 2 31/41 descans 3 42/55 4 57/67 final

El Bencriada va encaixar una dolorosa derrota contra el SESE. Va ser dolorosa, per la manera com es va produir. I és que només començar, les de Sandra Ventura van tirar totes les opcions de victòria per terra. Un inici nefast (10-25, a la fi del primer quart), no va donar cap mena d'opció a l'equip del Pla de l'Estany que en cas d'haver guanyat s'hagués col·locat a la part alta de la classificació. Tot i intentar-ho, les banyolines mai van poder capgirar el marcador. Al descans, el SESE encara mantenia una renda de deu punts (31-41), la mateixa diferència amb què acabaria guanyant (57-67). La setmana vinent, el Bencriada torna a tenir un partit molt important, aquest cop contra el Terrassa.