Els periodistes italians denuncien Márquez

02.11.2015 | 07:19

Els reporters del programa italià Le Iene, denunciats pel motorista català Marc Márquez pels incidents provocats a casa seva aquest passat divendres, han ordenat als seus advocats denunciar el pilot i la seva família per agressió, lesions, calúmnia i furt.
"Avui (ahir per al lector) Stefano Corti i Alessandro Onnis han donat ordres als seus advocats per denunciar Marc Márquez i els seus familiars per agressió, lesions, calúmnia i furt", va informar el programa mitjançant un comunicat.
L'espai televisiu, una mena de Caiga quien caiga a la italiana, manté que la versió difosa pels advocats de Márquez "conté una narració dels fets no verídica". Asseguren que "el pilot no va ser ni insultat ni humiliat" sinó que van ser els dos reporters "que van patir la violència".
La nota subratlla que "Márquez va ser trobat quan estava amb el pare i el germà per donar-li un premi de broma per les vicissituds que ha protagonitzat a la pista", en al·lusió als fets viscuts amb el seu rival italià Valentino Rossi a Sepang.
"Però en el moment del lliurament de la copa dels dos convidats van ser agredits sense que po?guessin explicar el sentit del nostre joc. Els assaltants han trencat la càmera i s'han apropiat de la targeta de memòria que mostraríem si fossin lliurades", assenyala.
I afegeix: "Una altra gravació està a les mans de Márquez: la seva mare ha gravat el succés amb el mòbil. Si volgués podria fer públic el vídeo".
En aquest sentit, el programa afirma que ha aconseguit salvar alguns documents gràfics que "documenten com es van desenvolupar efectivament les coses" i que seran emesos.
Els fets van passar la tarda de divendres, quan els dos reporters van irrompre pel que sembla a la casa de Márquez a Cervera (Lleida) amb la idea d'elaborar un reportatge divertit i fer-li entrega d'un trofeu. Segons diferents versions, Marc va arribar a casa després d'entrenar i ho va fer acompanyat pel seu germà Àlex i també pel pare de tots dos, Julià. En aquell moment es van trobar amb l'equip de televisió instal·lat a la porta del garatge, cosa que va provocar l'enfrontament entre totes dues parts i la posterior denúncia de Márquez cap als dos reportes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Esports

Guardiola es defensa: «En 7 anys he guanyat 21 títols»
Guardiola es defensa: «En 7 anys he guanyat 21 títols»

Guardiola es defensa: «En 7 anys he guanyat 21 títols»

El tècnic admet haver pensat alguna vegada a canviar d'estil "però la solució no és millor" i per...

Neymar firma la renovació fins al 2021

Neymar firma la renovació fins al 2021

El nou contracte de Neymar estableix una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros en el primer...

Sandaza entra a la convocatòria per visitar demà el Rayo Vallecano

Sandaza entra a la convocatòria per visitar demà el Rayo Vallecano

Machín afirma que el davanter no està al 100% «però ha fet els últims entrenaments bé i ens...

Haley Peters: De les aules de Duke a «estimar el bàsquet» a Girona

Haley Peters: De les aules de Duke a «estimar el bàsquet» a Girona

«No escullo els equips per diners o per la competició que juguen sinó perquè hi pugui créixer com...

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema