El Garrotxa-Santjoanaenc, que va superar l'Onyar en el derbi (61-56), i el Quart B derrotant el Vilassar (71-66) varen aconseguir les dues úniques victòries gironines de la jornada a Primera Catalana, mentre que el Sant Narcís va caure a casa contra el líder Santa Coloma (60-73), l'Arbúcies a la pista del Sant Adrià (85-61) i el CEB Girona a la del Sant Gervasi (80-54). Amb aquest resultats, CEB Girona i Quart B són els gironins millor classificats (4-3) empatats en el tercer lloc amb tres equips més; tot i que el Sant Narcís va per darrere amb un partit pendent (4-2). Garrotxa- Sant Joanenc porten 2-5 i Arbúcies, també amb un partit menys, 2-4 després de la seva victòria d'aquesta jornada.

En el derbi gironí de la jornada, el Garrotxa va sumar la seva segona victòria de la temporada després de remuntar l'Onyar (61-56) que havia anat per davant la majoria dels minuts. Pels locals van jugar: Miranda (6), Ja. Mora (12), Puigdevall, Corcoy (7), Jo. Mora (2) -cinc inicial- Causadies (4), González (13), Busquets (2), Sala(6), Grabulosa (9), Serra i Torrent. I per l'Onyar: Barrasa (7), Pons (9), Candelario (13), Boadella (13), Rodríguez (6) -cinc inicial- Lobano (2), Duran (2), Obre, Terrades, Vives, Casadevall (4) i Sidera.

L'Arbúcies va fer un partit per oblidar a la pista del Sant Adrià (85-61). En un partit marcat pel parcial de 15-2 en els primers cinc minuts. Pels selvatans van jugar: Noguera (3), Canaleta (6), Vilà (4), Condom (8), Masó (5) - cinc incial- Vilaginés (11), Masnou (11), Sánchez (3), Juvanteny (4), Auladell (1) i Román (5). La superioritat física del Sant Gervasi, segon classsificat, va acabar amb la resistència del CEB Girona a la pista del classificat (80-54) i els gironins varen perdre al final de vint-i-sis punts desinflant-se en el darrer període. Tercera derrota a la lliga del CEB Girona, que va jugar a Sant Gervasi amb Subils (8), Sala (7), Poch (8), Herrera (17), Rigat (3) - cinc inicial- Justicia (5), Toll (3), Valls (1), Alonso i Sima (2).

El Quart B de Lluís Martínez va superar el Vilassar (71-66) i ja suma quatre victòries a la lliga després d'un partit on la defensa i l'encert en els tirs lliures en el tram final va decantar la balança del costat gironí. Pel Quart van jugar: Bosch (2). Mora (4), Rodríguez, Pantrigo (4), Julià, Ibanco (6), Carreras, Rubirola (12), Casadevall, Clavaguera (14), Artacho (19) i Juscafresa (10).

La setmana vinent el derbi gironí serà el Quart B-Arbúcies ?(diumenge a les sis de la tarda), l'Onyar rep el Sant Adrià (dissabte a les set), el Garrotxa Sant Joanenc juga a Argentona (diumenge a les sis), el CEB Girona rep el Llicà d'Amunt (diumenge a tres quarts de set) i el Sant Narcís visita el Montgat (dissabte a tres quarts de set).