El «Premi Cotxe de l'Any dels lectors 2016» d'Editorial Prensa Ibérica i La Vanguardia ja té els seus sis candidats. Una selecció de models que s'ha tancat amb la finalització de la darrera de les votacions mensuals realitzades en la web www.mejorcoche.epi.es, l'autèntic punt de trobada de tots els participants.

La llista inicial d'aspirants estava formada per 30 vehicles. Al procès inicial de selecció n'hi va seguir un altre per part dels coordinadors dels suplements i les planes especialitzades en automoció dels diferents mitjans participants, els qui han determinat que els finalistes d'aquesta catorzena edició fossin: Fiat 500X, Volvo XC90, Mazda CX-3, Renault Kadjar, Hyundai Tucson i Opel Astra.

D'aquesta manera, aquests sis models entraran de ple en la lluita per obtenir la distinció de «Coche de l'Any dels lectors». Fins el proper 15 de desembre es celebrarà la darrera votació, de la qual en sortirà el vencedor. La plana www.mejorcoche.epi.es registra els vots des de diumenge. Qui hi participi optarà a vals per a la xarxa oficial de Bosch Car Service.