El grup xinès Rastar Group, líder en fabricació i distribució de joguines electròniques i que ha aconseguit el 45,1% per cent del capital social de l'Espanyol, avançarà al club blanc-i-blau un préstec de 12 milions d'euros per encarar al pagament del deute amb Hisenda i reforçar la tresoreria del club. Així ho va confirmar la citada empresa mitjançant un comunicat, en què s'anuncia que Rastar Group invertirà 60 milions d'euros destinats a «la consolidació i impuls del projecte social, esportiu i econòmic de l'Espanyol».

L'acord final de compra de les accions de Daniel Sánchez Llibre i Ramón Condal, està pendent de les autoritzacions dels governs d'Espanya i la Xina. El grup podria fer-se entre el 45,1 i el 56 per cent del capital social de l'Espanyol, pel qual abonaria entre 14,3 i 17,8 milions. «Una vegada realitzada la compra, Rastar Group invertirà altres 45 milions a potenciar el club. Rastar també assumirà els avals actualment en mans dels accionistes majoritaris».

Caicedo, fins al 2019

D'altra banda, l'Espanyol i el davanter equatorià Felipe Caicedo van arribar a un acord per a la renovació del contracte fins al 30 de juny de 2019. Caicedo es mostrava satisfet per la continuïtat. «Estic molt content, és un somni fet realitat. Sempre m'he volgut quedar i renovar i no ha estat gens difícil arribar a un acord», va comentar. «He sentit que l'Espanyol sempre ha volgut que formi part del projecte», va afegir.