Luis Enrique va lamentar al final del partit la lesió muscular del croat Ivan Rakitic, una baixa que, segons va assegurar, els trastoca els plans. «És un jugador de molt nivell i el partit contra el Vila-real serà més que complicat», va subratllar en referència al proper compromís de lliga. El migcampista pateix una petita fractura al soli i també és dubte per al clàssic.

Sobre les claus de la victòria davant l'equip bielorús, el preparador asturià es va mostrar «content» pel nivell mostrat pels seus jugadors. «Aquest tipus de partits presenten les dificultats lògiques. L'equip ha estat bé en la intensitat, en la pressió en camp contrari. Pel que hem millorat en el segon temps és en les pèrdues en camp contrari i hem estat més fluids en els últims metres», va considerar. El tècnic de l'equip blaugrana va elogiat, de nou, Sergio Busquets i no va voler valorar una jugada del porter Marc-André Ter Stegen en què va sortir fora de l'àrea amb la pilota controlada amb els peus.

Aleksandr Yermakovich, entrenador del BATE, va dir, per la seva banda, que «el meu equip ha jugat al màxim, no tinc cap queixa» i va afegir que veu el Barça favorit a guanyar de nou el títol.