Ni el desgast del viatge de dijous tornant de partit de l'Eurolliga a Turquia, ni la baixa de Pikciute per molèsties al genoll han impedit derrota a un dels millors equips de la Lliga, Conquero, i fer un pas gairebé definitiu per classificar-ser per a la Copa.

Chelsea Gray ha tornat a meravellar el més d'un miler d'espectadors de Fontajau i, un cop més, l'Uni ha resolt el partit al segon temps després de regular bé els esforços en el dos primer quarts. El potencial del triplet interior visitant - Caldwell, Elonu i Peteers - no ha pogut parar la ratxa d'encert gironina en els últims minuts del tercer quart (56-44, de màxima diferència).

Amb Gray més desactivada, el Conquero s'ha arribat a posar a només dos punts en els minuts finals, però el talent de Gray, un triple d'Artemis Spanou (67-62) i l'encert de Mingo i Jordana en els tirs lliures han acabat sentenciant una victòria que deixa l'Spar Citylift Girona al capdavant de la Lliga.