L'entrenador del Barça, Luis Enrique, es va mostrar molt satisfet amb el resultat i amb el joc del seu equip després de la important i necessària victòria davant el Vila-real.

"L'equip està creixent i va millorant en molts aspectes del joc. Estic molt satisfet amb el joc que hem ofert avui", va afirmar Luis Enrique en la roda de premsa posterior al partit. Durant tot el partit l'equip va tenir la possessió de la pilota i el Vila-real, un dels rivals més perillosos que es pot trobar el Barça en tota la categoria, no va posar en excessius problemes als blaugranes. El primer gol del partit ha estat clau i ha arribat després d'una recuperació. "Tenim més facilitat per anotar i realitzar la pressió després de pèrdua", va recalcar l'entrenador blaugrana.

L'estrella del partit, una setmana més, va ser Neymar. "És un jugador únic, d'aquells que te'l quedes mirant en tots els entrenaments quan toca la pilota", va subratllar Luis Enrique. A més, l'asturià va fer referència a Ronaldinho, ja que van compartir vestidor i tenia un estil de joc similar al de Neymar. A més, el tècnic va afegir que la relació que té el trident atacant del Barça ajuda que "siguin més determinants i bàsics per a l'equip. La relació que tenen entre ells i amb la resta de jugadors de l'equip és molt bona".

Finalment, ja pensant en el proper partit de lliga, el del dia 21 de novembre al Santiago Bernabèu, Luis Enrique no va voler donar pistes sobre l'estat físic de Leo Messi. "El recuperarem abans o després del partit contra el Reial Madrid. Segueix en el procés de recuperació".

Marcelino accepta la derrota

L'entrenador del Vila-real, Marcelino Garcia Toral, va assegurar que "el resultat del partit és just encara que abultat".

"Fins el primer gol el Barça dominava però nosaltres estavem ben col·locats. A partir del gol, el partit ens ha fet pujada". Marcelino va elogiar també al tècnic blaugrana Luis Enrique, assegurant que "amb la seva arribada el Barça ha incorporat el contraatac al seu estil de joc, fet que li permet tenir més variants en atac".

Respecte a Neymar, Marcelino va destacar que "és un jugador molt determinant que es troba en un gran moment de forma". Finalment va recalcar que van jugar dijous a Bielorússia "no justifica el rendiment de l'equip avui".