El president del Consell Superior d'Esports, Miguel Cardenal, va rebre ahir al camp PGA Catalunya Resort als membres de la Ryder Cup de golf que han avaluat aquesta instal·lació esportiva, que opta a acollir el 2022 aquesta prestigios competició.

«Estem convençuts que la de Costa Brava-Barcelona és la millor candidatura possible per a la celebració de la Ryder Cup», va subratllar Cardenal en un comunicat facilitat pel CSD, on afegia que el Govern de Madrid seguirà liderant aquesta candidatura i reunint els compromisos i suports necessaris perquè, finalment, la seva designació es converteixi en un èxit.

Cardenal va estar acompanyat per Gonzaga Escauriaza, president de la Federació Espanyola de Golf, i Ivan Tibau, Secretari General d'Esports de Catalunya, que van exercir d'amfitrions de Keith Pelley, Conseller Delegat del Torneig Europeu, i de Richard Hills, Director de la Ryder Cup, que van conèixer de primera mà la seu candidata Costa Brava-Barcelona. La decisió de la seu s'ha de fer pública durant aquest mes de novembre.

El Consell de Ministres ha previst declarar d '«excepcional interès públic» aquest esdeveniment.