El 5è Festival del CPA Girona, celebrat ahir a Palau, va comptar amb la participació de tots els esportistes propis i, també, amb la presència de la patinadora Mònica Gimeno i dels clubs de Sarrià, Ripollet, Bescanó i Masnou. L'espectacle es va acabar amb una celebració del podi del grup xou al Mundial i amb un homenatge a la seva entrenadora.

Nuri Soler fa 11 anys que està al capdavant de l'equip tècnic del CPA Girona, en el qual treballen 4 entrenadores i 6 monitores. A banda d'aquesta tasca lidera, també, el grup de xou amb la col·laboració de Judit Esquinas. Al capdavant d'aquest grup, enguany, ha viscut un gran moment en la seva carrera com a entrenadora, ja que va dur el club al tercer lloc mundial. Nuri Soler es va iniciar com a patinadora en aquest mateix club i va començar a treballar-hi com a monitora als 16 anys. A partir del 2004 va passar a ser coordinadora, en uns anys en què el CPA Girona ha crescut fins a arribar a comptar amb 110 esportistes, 22 dels quals participen en campionats, i amb un equip de xou integrat per 26 patinadores.

El grup de xou es va començar a competir fa sis temporades i ha anat escalant posicions en les classificacions fins a arribar a aconse­guir l'objectiu de poder competir a nivell internacional. Ahir, al final del festival, les actuals patinadores d'aquest grup, juntament amb expatinadores del club que havien competit en els diferents xous, varen voler retre homenatge a Nuri Soler i varen oferir un espectacle sorpresa amb fragments dels sis xous. En aquest moment, l'equip ja està preparant el nou espectacle que presentarà el mes de gener al Campionat provincial, a Fontajau. Mentrestant, enguany, només resta la participació en la Gala de Campions que tindrà lloc a la Seu d'Urgell, el dia 19 de desembre, i a la Gala de la Federació Gironina, el dia 2 de gener al pavelló de Palau I.