"Seguim amb una molt bona línia a casa. En tots els partits que hem jugat o hem guanyat o hem tingut moltes ocasions per fer-ho". L'entrenador del conjunt olotí va tornar a presentar-se a la roda de premsa del Municipal d'Olot amb un somriure, després de la tercera victòria del seu equip a casa.

"Sabíem que el Cornellà té un equip molt potent i físic. El segon gol ha estat clau", assegurava Rodri, conscient que els del Baix Llobregat havien discutit molt el partit al seu equip. Tot i això els tres punts es van quedar a casa, on l'entrenador de l'equip garrotxí va assegurar que "la gent disfrutarà molt durant la temporada". També va subratllar que "Uri ha forçat la cinquena targeta groga ja que té problemes físics i sabíem que no podrià jugar la setmana que ve". El proper partit de l'Olot serà a domicili, assignatura pendent de l'equip. "Hem d'aconseguir la victòria a domicili d'una vegada per totes. És el gran objectiu".

Diego, el protagonista negatiu del partit per la seva lesió, va afirmar un cop acabat el partit que "tinc un esquinç de segon grau i estaré fora entre tres i quatre setmanes de baixa. Treballaré perquè sigui menys temps".

Rojas, el capità de l'equip, també va recalcar la important victòria davant el Cornellà assegurant que "un dels nostres objectius és mantenir la porteria a zero. A això li sumem que estem encertats de cara a porteria".

Finalment, el tècnic del Cornellà, Jordi Roger, va afirmar després de la derrota del seu equip que, com molts altres entrenadors que han passat per la capital garrotxina, que "l'Olot no té equip per estar a baix de la classificació. És sorprenent". Respecte al partit, Roger va destacar que "ells han tingut més ocasions que nosaltres però mai hem perdut la cara a l'enfrontament. Ens bloquejàvem quan arribàvem en zona d'atac".