Retenir Alberto Perea. Aquest és l'objectiu que s'ha proposat l'Olot per aquesta mateixa setmana, tenint en compte que l'home de moda ara mateix al club garrotxí, autor de 4 gols que li han permès posar-se l'afició a la butxaca, acaba contracte el 31 de desembre. L'exjugador del Llagostera va firmar l'1 de setembre, quan ja havia tancat el mercat d'estiu, com a jugador a l'atur, després que hagués volgut esperar fins l'última hora per trobar un destí a Segona A o a Primera. En no haver concretat cap oferta va acceptar la proposta de jugar a Segona B amb l'Olot, firmant però només fins el 31 de desembre perquè la seva idea era intentar fer el salt de categoria en el mercat d'hivern. Tècnics, directius i aficionats de l'Olot estan molt satisfets amb el seu rendiment i aquesta mateixa setmana el club el convocarà per proposar-li ampliar la vinculació fins a finals de temporada (30 de juny) amb l'argument que a la capital garrotxina hi tindrà un magnífic aparador per reactivar la seva carrera.

El davanter va debutar amb l'equip de Rodri al camp del Reus (3-0) el 13 de setembre i poc a poc va anar entrant en els plans de Rodri fins convertir-se en titular indiscutible. Al camp del Balears hi va marcar l'11 d'octubre el seu primer gol (1-1) i ara en porta tres de seguits, davant l'Eldenc (5-0), a Xàtiva (2-2) i diumenge contra el Cornellà (2-0). El club ja l'ha sondejat sobre les possibilitats que hi ha de continuar a l'Olot tota la temporada i, de moment, el davanter s'ha mostrat receptiu. Els garrotxins li oferiran ampliar l'acord actual fins el 30 de juny amb una clàusula que li permeti marxar al gener de franc si li surt una proposta de categoria superior.

L'Olot fa tres jornades que no perd (l'última derrota va ser al camp de l'Huracán, 3-1, el 24 d'octubre) i aquesta ratxa que ha permès als de Rodri abandonar la cua ha coincidit amb la millor versió del davanter. Amb continuïtat, sense lesions i motivat, Perea és un futbolista que ho té tot per jugar en categories superiors. Va intentar reivindicar-se el curs passat a Llagostera però no va tenir-hi fortuna tot i signar actuacions destacades com a Ponferrada (0-1) on va donar la victòria als blaugranes fent un gran gol. Després d'esperar tot l'estiu una proposta de Segona A o Primera, i de no concretar-se el fitxatge per l'Elx, va acceptar baixar a Segona B. Perea se sent a gust a Olot i diumenge després de la victòria contra el Cornellà se li va sentir un discurs ambiciós sobre que l'equip tot just té el play-off a set punts. L'ex del Rayo també va confessar que en els seus plans hi passa seguir a Olot tot l'any, però això caldrà rubricar-ho en un contracte aquests propers dies.

Un mes sense Diego Sánchez

El davanter estarà un mes de baixa després que contra el Cornellà patís un esquinç del lligament astragaloperoneo de segon grau al turmell esquerre. Rodri perd també Uri Santos, per sanció, per enfrontar-se a la Pobla de Mafumet.