La victòria de dissabte a Gernika va deixar l'Spar Citylift Girona amb un peu i mig a la Copa, però buit de benzina l'equip ha rebut bona cara la setmana sense partits, ni a la Lliga ni a l'Eurolliga, provocada pels compromisos de seleccions que lluiten per jugar el proper europeu. L'equip d'Ortega no torna a jugar fins al diumenge 29 a Fontajau, rep el cuer (Añares Rioja d'Azkoitia) a Fontajau, abans de viatjar aquella setmana a Praga per jugar contra els actuals campions de l'Eurolliga (Xargay, Petrovic, Palau...). Ara bé, la setmana no serà de descans per tota la plantilla perquè Artemis (Grècia) i Vita Kuktiene i Lina Pikciute amb Lituània tenen compromisos amb les seves seleccions. Les tres no tornaran a Girona fins a final de la setmana vinent, just un parell de dies abans del partit contra l'Azkotia de diumenge a la tarda.

Tot i no tenir partits de seleccions, Naignouma Coulibaly i Adrijana Knezevic tampoc són a Girona perquè han viatjat a Mali i Sèrbia per assumptes personals. Així. Ortega havia programat un parell d'entrenaments, ahir i avui, amb la resta de la plantilla per donar després cinc dies de festa a un equip que, especialment jugadores com Noemí Jordana i Chelsea Gray, estava acusant molt el cansament provocat per alternar els partits de Lliga i de l'Eurolliga.

A manca de només quatre partits per acabar la primera volta, l'Uni té més que ben encarrilada la seva classificació per a la Copa i, si no hi ha sorpreses, les gironines es jugaran el primer lloc en el darrer partit de la volta contra el Perfumerías Avenida el 19 de setembre a Salamanca.