El Palamós, com fa quinze dies, va aconseguir sumar un punt in extremis i quan ja ningú hi comptava. En tot moment, els de Mármol no van mostrar ser inferiors a tot un líder i el 0 a 1 era un marcador totalment injust pels mèrits protagonitzats pels locals.

Com en l'últim enfrontament davant el Granollers, el degà va empatar en l'últim suspir, mitjançant el primer gol d'Agi aquesta temporada. El Prat, que continua líder, s'havia avançat al minut 35 gràcies a una badada defensiva de la defensa local, que va permetre a Ignacio rebre tot sol a l'interior de l'àrea petita i superar sense problemes a Bayona.

A la segona meitat, i amb el públic pendent de la pilota i dels resultats electorals, els jugadors de Mármol van voler finalitzar una jornada històrica amb un gol en l'afegit que va suposar obtenir un empat d'aquells que tenen regust a victòria. Els últims 10 minuts, el Palamós, amb un munt de davanters damunt la gespa, va sortir a totes a pressionar i a tancar el Prat a la seva àrea.

L'atac i gol constant dels de Mármol va obtenir premi quan Agi, amb un fort xut, va aprofitar una assistència de Marçal Lladó. A més a més, el Palamós va aconseguir trencar amb una estadística que diu que després d'una victòria, immediatament perdia el següent partit. Amb aquest punt, els palamosins se situen a la tretzena posició amb 18 punts, a dos punts del descens.

Per tant, la setmana vinent, els gironins hauran de tornar a assaborir el gust de la victòria al Nou Sardenya, si volen fugir de la zona perillosa de la classificació.